Street Legal på Moi 18. mai

Lørdag 18.Mai klokken 13.00 skal KNA Sokndal holde Steet legal (Dragracing med gateregistrerte biler) på Moi, Lund. Løpet vil foregå ved fotballbanen/hallen. Starten er under gangbroen opp mot Lundheim, kjørestrekningen er 201m mot kirken.
Den løpstekniske kompetansen stiller Jæren Dragrace Klubb med. De kommer til Moi med timing utstyr og lisensierte funksjonærer. For å finne ut mer om Street legal gå inn på Jæren Dragrace klubbs hjemmeside. http://thundervalle.vpweb.no/

KNA Sokndal Motorsport har papirarbeidet og hjelper til med det arrangementstekniske. Hovsherad Am-car klubb stiller med personell og er medarrangør. Her er hele fylket samlet for å få Street legal dragrace på Moi!

Her kan alle delta som har biler med skilt, engangs lisens kjøpes på stedet. Vi setter pris på om du fyller ut påmeldingsskjema på denne nettsiden: http://www.knaraceway.no/drag_signup.htm
Dette er ikke obligatorisk, men det letter arbeidet vårt løpsdagen.

Publikums plasseringen vil være på gangbro ved start og første 15 meter,5 meter over veinivå etter start. Videre tillates ikke publikum på idrettsplass under veinivå langs konkuranse og bremsestrekk. Publikum tillates i depo.
Det blir forøvrig kiosksalg denne dagen.

imagesCAHFJ0H1

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s