Suksess på Valle!

I helga var vi på Valle i Setesdalen for å kose oss og ha det gøy.. Og det hadde vi! 🙂
Bussen kjørte opp på torsdagen for å hjelpe til med å rigge på plass alt av strøm og annet som må til for at det skal bli løp. Fredagen var resten av teamet på plass og vi koste oss i campen. Bilene gikk gjennom teknisk sjekk, og regnet høljet ned.
Lørdagen var det feiring av Lasses bursdag med vafler i campen som Egil og Jonny disket opp med. Kjøringen begynte med kvalifiseringsrunder i Street legal. Vi stilte med to biler, Ingrid og Mary-Ann (tante) i klassen Bracket. Banen var glatt og festet var dårlig så det var vanskelig å forutse en tid til elimineringsrundene. Ingrid kom på 4.plass i kvalifiseringsrundene og Mary-Ann på 6.plass. Dragrace klassene fikk også kjørt noen runder og Janne kjørte godt før nedbøren tok oss igjen. Det ble noen timers pause før det var igang med soping og tørking av banen. Det ble kjørt en kvalifiseringsrunde i Street legal før elimineringen startet. Både Ingrid og Mary-Ann vant første elimineringsrunde, da møttes de i kvartfinalen der Ingrid stakk av med seieren. Hun vant også semifinalen og sto da igjen med finalen. I finalen kjørte hun mot en Dogde Ram der hun ble slått med 0.008 (8tusendels) sekund. Det var så nært som det kunne blitt, så det ble enda en andreplass på Ingrid 🙂 Janne kjørte noen kvalifiseringsrunder innimellom. Det ble grilling og goooood stemning resten av kvelden.
Søndag startet også med deilige vafler som teamets kokkeansvarlige vartet oss opp med, en deilig start på dagen. Dragrace klassene begynte kjøringen tidlig, Janne kjørte i Pro Et klassen der det var 14 deltakere. Hun kjørte bra og slo flere gode konkurrenter. Publikum appluderte flere ganger da Janne varmet dekkene, hu la igjen en del gummi på banen og mye røyk i lufta, Heftig! Det var mange gøyale og raske biler og motorsykler på banen. Det dukket til og med opp et gammelt helikopter fra 2.verdenskrig som landet midt på banen. Etter hvert startet elimineringsrundene. Første runde kjørte Janne alene fordi hun gjorde det så godt i kvalifiseringsrundene, da er hun automatisk med videre. I kvartfinalen stillte de to biler til start men motstanderen lakk olje og kunne ikke kjøre, Janne vant da det løpet også og hun kjørte meget bra. Så var det kommet til semifinalen, der strakk ikke reaksjonstiden helt til men det førte til en 3.plass 🙂 Janne har kjørt imponerende bra disse to dagene, hun har hatt glimrende reaksjonstider, kjørt fort og lagt MASSE røyk. Vi er super fornøyde! Ingrid kjørte også litt street legal etter dette, men hun fikk break out (kjørte for fort i forhold til den tiden hun hadde satt). Vi pakket da sammen campen og avsluttet en kjempe gøy helg 🙂
Takk til alle gamle og nye bekjente som gjorde helga så bra som den ble! 🙂
Trykk Her for å se bilder fra løpet 🙂

943610_196899217130437_1536645095_n425367_196886953798330_70008376_n

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s