Slik gikk det på Fyresdal

Denne gangen kjørte Egil, Jonny og Kim bussen opp til Fyresdal i god tid før alle andre og rigget til campen. Vi hadde ett rekordstort team med oss på dette løpet. Lasse kjørte GTOen, Morten André kjørte Chargeren og Jan Henning kjørte Buicken, de hadde alle med seg damene sine. Mariell, Janne og Hanna var også med. KRT (Klungland Racing Team) skulle stille med fire biler med fører, tre biler i Street Legal og Janne i dragrace klassene. Da vi kom til Evje gikk dynamoen i Buicken, bilen ble parkert der resten av helga så det ble ikke noe kjøring på Jan Henning.

Lørdagen startet med Street Legal der Lasse og Morten Andre stillte i Bracket klassen. De kjørte flere kvalifiseringsrunder men begge røk ut i første elimineringsrunde.
Vider ble det kjørt NM runde i Dragrace med flere kvalifiseringsrunder. Janne stillte i klassen ProEt der hun hevdet seg i toppen og endte på en 4.plass. Tiden til Janne ble satt til 7.10 sekund på 200 meter, hun hadde mange gode runder som var nære men det nærmeste var 7.21 sekund.

På søndagen ble det kjørt to kvalifiseringsrunder der Janne bracket (kjørte fortere enn tiden hun hadde satt). Hun gikk videre fra første elimineringsrunde, men hun tapte i kvartfinalen med 0.084 sekund mot vinneren av klassen 🙂

Takk til teamet for god jobbing og godt humør samt alle andre bekjente som deltok 🙂

En gladnyhet er at Janne ligger på 10.plass sammenlagt i NM-cupen, med 36 deltagere i klassen. 🙂  Trykk her for å se lista.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s