Gardermoen Sunoco Drag Challenge 1.-4.-aug.

Et minimalt uttak av team-medlemmer var med på løp denne gangen som medførte at teamet ikke kunne stille med begge bilene. Teamet var tre stykk som kjørte med bussen og en bil bak til Gardermoen Torsdag ettermiddag, Janne, Jan H. og Magnor.

Kvalifiseringen startet allerede på fredagen, Janne kjørte fire drag der hun satte tiden på 10.6 og kjørte på 10.7 (på 402m), nærme.. Hun kjørte med transbraken (mekanisme som setter giret i første og revers samtidig) for første gang og kjente da ett skikkelig rykk, turtallet blir høyere slik at hun kommer fortere opp i fart.

På lørdagen sto Janne klar til start men kjøringen ble avlyst pga. regnet. Vi fikk overraskelsesbesøk av Jonny og Johan, så da ble det heldigvis vafler på oss! 😉 Vi koste oss veldig lørdagen på tross av regnet og traff mange nye folk.

Sola tittet frem på søndagen og det ble kanon bra vær. Det ble kjørt en kvalifiseringsrunde før elimineringen startet. Janne røk dessverre ut i første elimineringsrunde fordi hun rødlykta (tyvstartet) med 0.005 sekund. Hele turen har vært morsom og vellykket! 🙂 (bortsett fra rødlykten 😉 )

Bilder og video kommer!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s