NY BUSS!

Klungland Racing Team har fått en ny buss. Den gamle bussen vil vi fortsatt beholde en liten stund til pga protestes fra deler av teamen som har blitt meget knyttet til bussen. Den nye bussen er en VOLVO B10M Vestbygg 1987 modell med orginal kombirute. Det er foreløbig 28 sitteplasser i bussen men noen av setene vil bli tatt bort til fordel for senger, det er også en heiselem bak og selvfølgelig plass til en racingbil. Racingteamet er meget fornøyde med innkjøpet og ser fram til mange løp i fremtiden med den! 🙂

Advertisement

One thought on “NY BUSS!

  1. Ja e d løye at noen blir knytta til et slikt kjøretøy ? Her er der sjel og hygge i hver en ulyd. Blir ordtlig bekjymra når der blir for rolig…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s