Thunder Valle

I helga har Klungland Racing Team vært på dragrace løp på Valle i Setesdalen. Egil og Tore kjørte opp med bussen på onsdagen, de rigget til strøm for hele området og sto på hele dagen med god arbeidskraft. Torsdag kveld kom førerne til en ferdig rigget camp. I løpet av helga har teamet deltatt med seks førere. Fredag testkjørte Anders den hvite novaen. Hans andre tur i en dragster over stripa resulterte i 154km/t på 7,79 sekund på 201 meter, noe som er meget bra! Det ble kjørt kvalifiseringsrunder for dragrace samme dagen og lørdagen fortsatte med kvalifiseringsrunder. Janne kjørte i ProEt klassen på 6,9 sekund og 160km/t, super bra! Jan Henning kjørte stripa på 6,1sekund og 199km/t i Super ProEt klassen. I tillegg burnet han nesten til målstreken under sine burnouter, gøy! Magnor kjørte 6,4 sekund og 179km/t i klassen Super ProEt med sin Ford Granada. På lørdagen var det også Street Legal der Ingrid og Lasse deltok. Ingrid deltok i klassen Bracket og kjørte 10,9sekund med Buicken. Hun kjørte i semifinalen og endte på tredjeplass av 18 deltakere! Lasse kom på tredjeplass av 6 deltakere i klassen Street.
Søndagen ble det kjørt noen runder med kvalifisering for dragsterne før det var eliminering. Det ble også kjørt et nytt Street Legal løp som Anders deltok i med Buicken. Han kjørte på 10,8 sekund hver runde han kjørte. Han kom videre til kvartfinalen der begge bilene kjørte i mål på 10,9sek men motstanderen hadde 0,02 bedre reaksjonstid og vant. Janne endte på 11 plass i kvalifiseringsrundene med 161km/t i toppfart. I første elimineringsrunde kjørte hun mot J.Amundsen og passerte målstreken på 7,01sek og toppfart på 159km/t. Amundsen kjørte på 6,88sek med toppfart på 145km/t, og kom seirende ut av duellen.  Jan Henning endte på 5 plass i kvalifiseringen med 6.328sek og 192.5km/t i toppfart. Og Magnor endte på 6 plass i kval.rundene med 6.470sek og 179km/t. I elimineringsrundene skulle Magnor kjørt mot Astri Birkelid, men pga mekaniske problemer kjørte han ikke elimineringsrunder. Jan Henning kjørte mot Rune Lovhaug. Jan Henning kjørte på 6.137sek og 197km/t og motstander kjørte 5,01sek og 226km/t, vi gratulerer Rune som vinner av klassen!  Jan Henning hadde noen veldige burnouter i løpet av helgen, som har fått Lasse til å løpe frem og tilbake på stripa.
Vi har hatt ei kanonfin helg, med et flott arrangement! Jæren Dragrace Klubb har gjort en god jobb og alt har gått kjempe fint. Takk for i år, vi kommer igjen neste år!

Se bilder fra Thunder Valle HER!       og film HER!        

Resultatliste Dragrace

Resultat Street Legal Lørdag

Resultat Street Legal Søndag

Neste løp blir i Fyresdal 11.-13.juli

Jan Henning på stripa
Jan Henning på stripa

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s