3.plass i Fyresdal!

Fredag 11.juli kjørte Jan Henning, Egil og Tore opp med bussen til Fyresdal for ei helg med dragrace kjøring. Magnor, Lasse og Knut kom følgende i biler. Dette løpet var det kun Jan Henning som deltok i dragrace klassene og Lasse som deltok i Street Legal. Været var fantastisk og arrangementet var glimrende. Jan Henning deltok i ProEt klassen med den hvite Chevy Novaen og kjørte bra. Han kjørte seg til en plass i semifinalene der han kjørte 201m på 7,455 sek og 158km/t, men røk ut med noen kjipe hundredels sekunder. Han endte på en god tredjeplass! Teamet er godt fornøyde med innsatsen til føreren og føreren er også fornøyd (vi vil bare innføre premie til 3.plassen også 😉 ). Lasse kjørte noen elimineringsrunder men kjørte også hjem uten pokal. Teamet er godt fornøyde med bussen og ser frem til neste løp som er på Gardermoen Raceway første helga i August, håper vi ses der! 🙂

Bilder fra Fyresdal kan ses HER

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s