Gardermoen Drag Challenge!

Gardermoen Drag Challenge er førstkommende helg. Det kjøres European Dragracing Series, EDRS, Pro Comp Cup, NDRG Cup, Top Doorslammer Cup, Nordic Pro Bike Challenge og mer. Det kjøres mange dragstere, motorsykler og også noe Top Methanol Dragster i løpet av helgen. Det kjøres kvalifiseringsrunder fredag og lørdag, og elimineringsrunder på søndag. Klungland Racing Team kjører inn på fredag og stiller med begge dragsterne. Vi håper på spenning og mye moro på Gardermoen. Håper vi ses på stripa, vell møtt! 🙂
Mer info om løpet og startliste ligger HER

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s