1.plass til Janne!

Første helga i august ble KRT’s første tur til Gardermoen Raceway for sesongen. Vi kjørte inn med en stappfull buss med et håpefullt team og førere. Jæren Dragrace klubb stillte også som godt mannskap med full buss, så det ble mye folk på campen. Både Jan Henning og Janne kjørte i samme klassen (ProEt) denne gangen, så spenningen var ekstra stor! Første kvalifiseringsrunde ble kjørt på lørdagen, Janne kjørte som hun aldri har kjørt før! hun røykla banen da hun burnet og slo til med 10,9 sekund på stripa med en index på 10,9 sekund i første kvalifiseringsrunde! Reaksjonstid på 0,578 og toppfart på 181km/t. Nærmere enn det går det ikke ann å kjøre! Janne ledet hele kvalifiseringen gjennom fire runder og holdt seg der! Hun VANT kvalifiseringsrundene over 29 motstandere i klassen!!! 🙂 Klungland Racing Team er meget superfornøyde med kjøringen! 🙂

Janne og Jan Henning stillte opp på startstreken i en av kvalifiseringsrunden sammen. Da ble det virkelig konkurranse innad i teamet! Janne hadde 10,80 sekund i index og kjørte på 10,75 sekund. Jan Henning hadde 9,10 sekund i index og kjørte 8,95 sekund. Dvs at begge braket ut (kjørte for fort), men Jan Henning rødlyktet, så seieren gikk til Janne!

Det ble kjørt en elimineringsrunde på søndagen, men løpet ble avlyst pga regn. Det betyr at Janne gikk ut med mest poeng i klassen fra dette løpet! 🙂 Dette er det beste løpet Janne har kjørt, og hun stortrivdes bak rattet! 🙂

Trykk her for å se resultatlista med Janne på topp!

Trykk her for å se bilder fra løpet!  Video kommer!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s