Drag Finals!

Siste helga i august ble sesongens siste løp kjørt. KRT stilte med et solid team denne gangen også. Det var kun Janne med den hvite novaen som deltok fra racing teamet side. Hun kjørte mot 28 andre dragstere i klassen ProEt. Janne satte dial på 10.8 sekund i kvalifiseringsrundene og kjørte på 10.92 sekund, 183 km/t. I første elimineringsrunde ble bakakslingen ødelagt og Janne ble hentet av Falken. Det endte dermed ikke opp med samme suksess historie som forrige løp, men stemningen var på topp og det var en ellers flott avslutning på sesongen 🙂

Video og bilder kommer…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s