KRT i USA Cars

Klungland Racing Team er enda en gang avbilder i bladet USA Cars. Denne gangen har vi fått to hele sider som omhandler vårt team! Janne, Jan Henning, Mariell og Anders er avbildet, og Ingrid har skrevet noen av innleggene. Det reklameres også stort for vår nettside, vi er super fornøyde! Det er Bjørn Kaspersen som utgir bladet, og USA CARS anbefales på det sterkeste for folk som liker Amerikanske biler. Bladet kan fås kjøpt i kiosker eller på bestilling til kaspersen@usacars-magasinet.com, løp og kjøp! 🙂

 

mms_img2132895977

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s