KNA Raceway

KNA Sokndal jobber som kjent med et nytt regionalt motorsport senter som skal stå ferdig i 2016. Her fylles 3 millioner tonn steinmasser mellom fjellene for å få til et stort område. Anlegget inkluderer en asfaltbane for bil og MC som er over 2300m lang, rallycross bane på ca.1000m, gocart, drifting og offroad. Men det som Klungland Racing Team ser mest frem til er dragrace banen på anlegget på 1280m. Ut fra KNA Raceway sin facebook side skal fyllingen av området nå være i rute og det ser lovende ut. Se bilder for kart og bilde over foreløbig område. (Bildene er hentet fra knaraceway.no og facebook.com/knaraceway)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s