Vellykket åpent-verksted

Fredag 20.mars åpnet Klungland Racing Team verksted dørene for sponsorene og alle andre interesserte. Kvelden ble meget vellykket med ca. 50 personer innom. Det ble mye bilsnakk, visning av video, studering av bilene, og til og med litt mekking. Det ble servert kaker og vaffler og alle så ut til å kose seg. Barna fikk prøvesitte bilene, noe som ble en gøy opplevelse for de aller fleste. Vi håper nå at flere har fått interessen for dragrace og er klare for å heie på løpene i kommende sesong. Vi takker for oppmøtet, og satser nå alt for å bli klare for første løp på Gardermoen 8.-10. mai 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s