Debut Anders

Førstkommende helg debuterer Anders i sitt første løp som dragrace fører. Han skal kjøre i klassen ProEt med en Chevrolet Nova 1964 modell med 468ci og ca.650hk, 1225kg. Han har tidligere testkjørt bilen på Thunder Valle i fjor og har deltatt på et street legal løp med en Buick. Anders har vært en ivrig mekaniker i teamet siden vi startet opp, og han vet hva han driver med under panseret. Vi gleder oss veldig til å se Anders bak rattet og er spente på hvordan bilen går på stripa. Følg med på snapchat: klunglandracing og på Facebook, for oppdateringer fra løpet i helga!

 

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s