På plass på Valle!

Nå har Egil og Tore kjørt bussen opp til Valle for å hjelpe til med rigging til helgas løp. Resten av teamet er klare for avreise i morgen for en langhelg med dragrace. Janne stiller i klassen ProEt med den nye gateregistrerte Novaen, som vi er veldig spente på. Anders stiller i samme klasse med den hvite Novaen, vi har stor tro på han dette løpet. Ingrid stiller i Street Legal i klassen Bracket med den orange Novaen. Det ble ikke noe kjøring på Jan Henning denne helgen, men vi har mer enn nok med de andre tre bilene. Det blir kjøring både fredag, lørdag og søndag denne gangen. Vi blir en stor gjeng som er klar for mye gøy kjøring! Vi ses på Thunder Valle!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s