Resultater Thunder Valle 2015

Thunder Valle var et meget vellykket arrangement! Vi bidro med masse bistand: Tore og Egil kjørte opp allerede onsdagen for å hjelpe til med forberedelser og oppkobling av strøm, de hadde også ansvaret for strømmen hele arrangementet. Morten, Jan Henning og Magnor gjennomførte Teknisk kontroll på alle bilene på løpet,en kontroll som alle løpsbilene må gjennom for å få lov til å kjøre. Vi var 15stk i teamet som reiste opp, med tre løpsbiler!

Janne:
Dette var hennes 10. dragraceløp i klassen ProEt! Hun kjørte den nye Novaen for aller første gang, noe som ble meget vellykket. Det oppstod noen problemer med bilen som førte til at hun måtte stå over noen kvalifiseringsrunder. Hun hadde en toppfart på 162km/t og 6,86sek på 201m på løpet! Hun røk ut i første elimineringsrunde med en index på 6,80sek og kjørte på 6,88sek, tapte med to tienddelssekund, altså veldig uflaks… Men Janne kjørte utrolig bra med den nye bilen!

Anders:
Han endte på 2.plass i kvalifiseringsrundene i klassen ProEt med en meget god reaksjonstid! Han kjørte 11 av 12 kvalifiseringsrunder pga tekniske problemer. I første elimineringsrunde ble han dessverre akkurat slått på målstreken. Han hadde en toppfart på 158km/t og topp tid på 7,27sek i løpet av helga.

Ingrid:
Hun kjørte to løp denne helgen med den orange Novaen i Street Legal klassen Bracket. På lørdagen røk hun ut i andre elimineringsrunde da hun Bracket ut (kjørte for fort). På søndagen vant hun alle kvalifiseringsrundene som hun kjørte, men røk ut i kvartfinalen da hun enda en gang Bracket ut med tiden 9,1sek og hun hadde index på 9,2sek. Toppfarten hennes denne helgen var 138km/t og topp tid 9,1sek. Ny personlig rekord for Ingrid!

Jan Henning:
Han kjørte et løp med Jannes Nova i street legal klassen Bad Boys der det ikke er lov til å kjøre mer enn 7,70sek. Han kjørte på tiden 6,9sek og ble dermed disket fra løpet.

Tommy:
Vi “leide” inn en MC fører til teamet for dette løpet som virkelig ga alt på banen! Han vant hele sin klasse og endte på 1.plass både i kvalifiseringsrundene og elimineringsrundene! På hederlig vis kjørte han på et hjul over mållinja i finalen! Vi gratulerer så mye!

Bilder og video blir oppdatert fortløpende…
IMG_0121

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s