Resultater fra Drag Challenge

Norsk Dragracing Gardermoen hadde mye å by på da Drag Challenge ble blåst i gang! Vi var 11 stk som reiste inn for å få Jan Henning, Anders og Magnor over dragstripen. I løpet av helgen skjedde det mye spennende på banen: To Top Doorslammer dragstere krasjet midt på banen, en MC fører krasjet i veggen og seilte i 167km/t på ryggen over målstreken, og ikke minst en Topp Fuel dragster med 10 000 hk som virkelig blåste trykk i publikum.

Anders kjørte i klassen ProEt der han virkelig ga alt. De nye dekkene bidro til gode reaksjonstider, burnouter og godt feste på banen. Han kjørte seg til ny personlig REKORD på 402m med 202km/t og 10.8sek over mål. Han vant soleklart første elimineringsrunde, men tapte med 0,045sek i andre runde.
Jan Henning (klassen Super ProEt) har hatt en toppfart på 249km/t denne helgen, og raskeste tid på 10.5sek (tidligere kjørt på 8.9sek). Men dette er fordi bilen ikke har virket som den skal i starten fordi converteren stallet feil. Det blir øyeblikkelig satt i gang mekking for å fikse dette. Men burnoutene var bra!!
Magnor kjørte i Super ProEt på fredagen, men fikk ikke lov til det resten av løpet, og kjørte dermed i ProEt resten. Han fikk da beskjed om å ikke kjøre fortere enn 11.00sek pga sikkerheten i bilen, men når han tidligere har hatt index på 8,99sek, så ble dette litt vanskelig. Han ga alt 200m før han bremset seg i mål på 11.5sek. Men den neste gangen ga han litt for mye gass og kjørte på 9.5sek og ble dermed disket fra løpet.

Vi takker så meget for denne gang, følg med for mer oppdateringer!
Ligger foreløbig bilder og videoer på vår Facebook side…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s