Street Legal på Moi!

Klungland Racing Team var godt representert da Street Legal ble arranger på Moi på lørdag. Mange frivillige stillte opp og hjalp til da Jæren Dragrace klubb arrangerte løpet, med Magnor, Morten og Egil i spissen. Det pøsregnet, men publikum stilte opp og heiet på de 21 deltakerne på stripa.

Janne, Ingrid, Lasse, Cato, Kai Robert og Magnor stilte fra vår side. Sistnevnte kjørte i klassen Bad Boys og de andre fem i klassen Bracket. Føret var glatt og utfordrende, men løpet ble bra gjennomført. Janne, Lasse, Cato, Kai Robert og Magnor røk alle ut i første elimineringsrunde, mens Ingrid kjørte seg til en tredjeplass i semifinalen. Kai Robert vant burnekonkurransen med en veldig røyksky rundt bilen.

Arrangementet var veldig godt utført og vi takker så meget for oppmøtet, engasjementet og all arbeid som alle har lagt i denne dagen!
Se bilder fra løpet HER

IMG_7269_zpsjjajfx9d

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s