NM finale i helgen!

I helgen kjøres NM finalene i dragrace 2015 på Gardermoen Raceway. Anders er den eneste som deltar fra racing teamets side. Han skal kjøre i klassen ProEt og ligger foreløbig på en 8.plass i NM, så han har god mulighet for en god plassering i hans første NM! Vi er en gjeng på 10stk som reiser inn for å heie Anders over stripa! Mariell skal ta dragrace lisens denne helgen, så hun skal også kjøre noen runder over stripa i sin BMW. Vi gleder oss masse og ser frem til en racing-full helg. Følg med på snapchat for løpende oppdateringer under løpet (snapchat: klunglandracing)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s