Resultater Drag Finals!

Etter mye nedbør ble starten på Drag Finals kjørt igang i 3 tiden lørdag. Det hele startet med at Mariell hadde oppkjøring på Dragrace lisensen, og bestod med glans! Vi gratulerer så mye!
Anders fikk kjøre to kval. runder. I den første runden satte tidtakningsfolkene feil index (9.50sek), han hadde 10.9sek som index og kjørte på 11.06sek, som er veldig bra hadde det ikke vært for feilen. Den andre runden hadde han index på 10.86sek og kjørte 10.98sek med 0.559sek i reaksjonstid.

Søndagen skinte sola og Anders satte ny personlig rekord med Speedy! Han kjørte 10.85sek på 402m. Det ble kjørt en kvalrunde i dag før elimineringsrundene. I første elimineringsrunde vant Anders der han hadde 0.550sek i reaksjonstid. Andre elimineringsrunde braket (kjørte fortere enn index) både Anders og motstander ut, men motstanderen braket mer ut enn Anders derfor vant han. I kvartfinalen var Anders alt for kjapp i starten og rødlyktet…
Det ble et meget vellykket løp etter at sola tittet frem. Dette var det aller siste løpet på Gardermoen Raceway før den nye banen bygges, det ser vi frem til. Det var også sesongens siste løp i Norge og fra vår side. Vi er meget godt førnøyde med årets sesong og stiller enda sterkere neste sesong!

Se bilder fra løpet HER

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s