Snart

Det nærmer seg bare mer og mer! nå er det kun tre dager til Thunder Valle! 😀 vi håper værmeldingene endrer seg til den tid, og håper på mye kjøring 🙂 I kveld kommer forhåpentligvis de siste delene til den blå novaen som Anders skal kjøre i Super ProEt, så er alt på plass 🙂 Janne gleder seg masse til årets første løp for hennes del, og til å kjøre Speedy (hvit nova) som hun har kjørt tidligere. Dette blir hennes 12. løp som dragrace fører, utenom Street Legal. Cato skal også delta med sin MC i Street legal. 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s