Løp neste helg!

Entusiaster ved Gardermoen Raceway har jobbet dager og netter i de siste 20 ukene for å få den nye banen klar for The Grand Opening. De forventer en ny banerekord, og minst 220 team som stiller med sine biler og MCer.
Klungland Racing Team stiller til start med Janne i klassen ProEt med Lynet, og Jan Henning stiller i klassen Super ProEt med The Beaste. Vi er en gjeng som kjører inn for ei utrolig gøy og spennende helg i vente! 🙂
Bli med du også! Dette blir en historisk begivenhet!

3.-7. August.

 

13872424_10209681102206432_1225627314_n

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s