Gardermoen Grand Opening

Bedre sent enn aldri. Dette er det som skjedde forrige helg på Gardermoen:

Janne, Jan Henning, Egil, Tore og Lasse kjørte til Gardermoen onsdag formiddag i bussen med to dragracebiler. Torsdag morgen begynte med regn, men vi rakk en runde ut på ettermiddagen. Janne kjørte på 12 sek og var oppe i 197 km/t. Pga. problemer med girkassen fungerte ikke transbraken og første gir, så hun rullet over start og kjørte hele løpet i andre gir. Jan Henning ga publikum en knallbra burnout men kom ikke lengre enn det da girkassa hang seg opp. Fredag ble det også bare en runde ut på ettermiddagen, som var fint slik at vi rakk (med hjelp av Peter) å fikse girkassa til bilen Janne kjørte. Hun fikk kjørt en gang med toppfart på 199km/t på 10.8 sekunder. Jan Henning fikk endelig kjørt, men pga. problemer med bilen så kjørte han over mållinja på 11 sekund men med toppfart på hele 245 km/t. På lørdagen kom Mariell og Lisa opp for å se på. Noen få klasser fikk kjørt denne dagen men ingen fra vårt team pga. været. Kjøringen på søndag var ment å begynne klokka åtte om morgenen men pga. været startet ikke før i elleve tiden. Janne røk ut i første elimineringsrunde pga. breakout som vil si at hun kjørte for fort i forhold til den tiden hun hadde satt. Hun satte tiden på 10.6 sekund og kjørte på 10.56 (som er en ny personlig rekord) med toppfart på rett over 200km/t, noe hun er godt fornøyd med. Jan Henning fikk kjørt frem til startsplata men det var all kjøringen det ble for han, da sa motoren puff og der ble bøyde ventilstenger, ventil ned i sylinderen og toppen sprakk, altså mye styr.
Se bilder fra løpet ved å trykke HER

NB! Husk Lista Motor Festival til helga. Det blir knallbra 😀

14031156_10209031659781436_802620348_n

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s