Lista Motor Festival

For en fantastisk helg på Lista Motor Festival!

Jan Henning og Janne kjørte til Lista med bussen og bilene fredag ettermiddag. Jan Henning hadde bursdag, som ble feiret med mange gratulasjoner, pakker og ikke minst kake fra Jæren dragrace klubb. Ellers gikk fredagen til å rigge opp og gjøre klart til kjøring på lørdag. Fra Klungland racing team deltok Mariell og Magnor i Badboys klassen, Jan Henning, Lasse og Kai Robert i Bracket klassen og på søndag kom Cato og deltok i Bike klassen. I Badboys klassen er det om å gjøre å kjøre nærmest mulig 7.7 sekund, noe Mariell klarte kjempe bra til tross for at hun måtte slakke av i slutten av stripa for å ikke breake ut. Den beste tiden hennes var på 7.78 sekund med toppfart på 146,3 km/t. Hun havnet på 3. plass etter kjøringen på lørdag. I Bracket klassen kvalifiseres det etter reaksjonstid. Etter kvalifisering på lørdag kom Lasse på 4. plass og Jan Henning på 5. plass. Jan Hennings beste runde var på 8.8 sekund med toppfart på 141 km/t. Det ble en god del kvalifiseringsrunder både lørdag og søndagen.

Mariell fortsatte å kjøre knallbra og viste gutta i Badboys klassen at jenter også kan kjøre! Etter noen løp på søndagen kjørte hun alt for fort og ble dermed disket fra løpet. Hun kjørte på 7.4 sekund og var oppe i 150,4 km/t. Janne fikk da mulighet og meldte seg på med Mariell sin bil. Janne fikk 4 kvalifiseringsrunder før elimineringen begynte. Hun kom til finalen og endte på 2. plass (runner up) i Badboys klassen. Lasse vant i Bracket klassen og Kai Robert kom på 2. plass. Jan Henning og Magnor røk ut i første elimineringsrunde. Jan Henning tapte med bare 0.01 sekund. Cato kom på 1. plass i bike klassen. Jan Henning vant flotteste Street Legal med den orange Novaen 😀 😀 😀

Klungland racing team er kjempe godt fornøyde med helga på Lista motor festival og takker alle som møtte opp for å heie 🙂 🙂

Vi vil spesielt takke Tage og Jæren dragrace klubb (og bittelitt Bigga) for alt de har gjort for å få dette til å bli et vellykket arrangement! 😀

Se flere bilder fra arrangementet ved å trykke HER

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s