Amcar Street Legal West Coast Cup 2016

Neste helg kjøres siste runde av sesongens Street Legal Cup, der det blir kjørt til sammen 7 runder. 3 av løpene var i regi av Jæren Dragrace Klubb, 2 på Valle og 1 på Lista. Fra teamet har Janne, Mariell, Jan Henning og Lasse deltatt. Foreløpig ligger Janne på 7.plass i Bad Boys klassen, utrolig bra! Og Lasse på 4.plass i Bracket klassen! Det er gøy å se gode resultater fra teamet, samtidig som vi har kost oss masse på løpene 🙂 Jan Henning ligger på siste plass sammen med 8 andre, i og med han kun har kjørt ett løp, og Mariell hadde total brakeout på Lista og er dermed ikke med i cupen. Det blir spennende å se hvordan resultatet ender.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s