Street Legal Varhaug

Lørdag 22.april pakket Klungland Racing Team bussen og tok turen til Varhaug for å delta på Street Legal. Vi var en stor gjeng som tok turen for å se at Jan Henning og Anders deltok i klassene Bracket og BadBoys, og Cato i MC klassen. I første kvalifiseringsrundt bremset Anders lenge før mål, men det var ikke nok… det førte til en total brakeout der han ble diskvalifisert fra hele løpet. I Badboys er det ikke lov til å kjøre fortere enn 6.59sek og Anders kjørte 6.55sek. Jan Henning kjørte flere runder i Bracket klassen med den oransje Novaen der han hadde med seg redaktør for US Cars som passasjer. Han kjørte noen bra runder, før han meldte seg over i klassen BadBoys med den blå Novaen. Jan Henning vant åttendelsfinalen på en leken måte, men ble slått på målstreken i kvartfinalen av Roy Arild. Cato kjørte jevnt og bra hele dagen, han vant den ene elimineringsrunden etter den andre og endte på en flott 2.plass. Det var kjempe gøy og spennende.

Teamet ønsker å takke Jæren Dragrace Klubb for et utrolig vellykket arrangement. Mange teltakere, veldig mange publikummere og flott vær. Vi retter en spesiell takk til Ordin Hetland.
Og helt til slutt må vi få takke Helge Thu for et fantastisk strålende måltid på turen!
Nå gleder vi oss veldig til Gardermoen Spring Nats 12.-14.mai.

Trykk HER for flere bilder fra løpet.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s