Lista motorfestival

Førstkommende helg kjøres Lista motorfestival i gang for andre gang. Dette blir en fartsfylt helg med mye moro. Det vil for første gang bli kjørt Dragrace klassene ProEt og Small Tire Stock Suspension. I den forbindelse skal Mariell, Anders og Janne delta med hver sin Chevy Nova i klassen ProEt. Dette blir spennende! 🙂 Cato skal også delta med sin MC i klassene Et Street Bike og MC Bracket 🙂

I tillegg til Dragrace og Street Legal, vil det også blant annet være drifting, utstilling, MC-freestyle oppvisning, helikopter/pyroshow og flyoppvisning. Ta turen til lista flypark lørdag 12.august og søndag 13.august! 🙂 🙂

https://www.facebook.com/listamotorfestival/

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s