Lista Motorfestival

I helgen ble Lista Motorfestival vel gjennomført. Klungland Racing Team stilte med Mariell, Janne, Ingrid, Anders, Cato og Lasse.
Mariell, Janne og Anders kjørte i klassen ProEt med hver sin Chevy Nova, og Ingrid og Lasse kjørte i Street Legal klassen Bracket.Cato kjørte med sin MC i klassen ET Street Bike og i Street Legal klassen MC Bracket.
Mariell kjørte veldig bra og hadde raskeste tid på 7.6sek. Hun kjørte i ProEt på lørdagen og BadBoys på søndagen. Hun hadde med seg passasjerer av og til som fikk kjent rykket og farten over stripa.
Janne kjører egentlig i klassen Super ProEt, så hennes bil var litt vanskelig å kontrollere på betong banen. Hun kjørte likevel over mål i 206km/t og 5.8sek på 201m, så noe feste har hun hatt. Hun kjørte kun lørdagen for å spare bilen til siste NM løp på Gardermoen.
Anders røykla store deler av flystripa på Lista da han ladet opp til sine drag. Anders endte på 2.plass i kvalrundene, han ble slått på målstreken med få hundredels sekunder i semifinalen og endte på en 3.plass sammenlagt.
Cato hadde beste tid på 7.18sek og 163km/t i løpet av helgen, og satte med dette personlig rekord. Han kjørte veldig bra begge dagene og fikk med seg tre pokaler hjem! Cato vant ET Street Bike på lørdagen, 2.plass på ET Street Bike på søndagen og enda en seier i MC Bracket.
Ingrid deltok med Chevy Nova stasjonsvogna. Hun hadde beste tid på 8.1sek og toppfart 149km/t i løpet av helgen. Hun hadde også med seg passasjer på de fleste runden. Hun røk ut i første elimineringsrunde begge dagene, men hun er glad for at hun stilte etter flere år med pause.
Lasse slo ut den ene motstanderen etter den andre i elimineringsrundene på lørdagen med sin Pontiac. Han kjørte finale og endte på en god 2.plass! Lasse deltok også på søndagen, men røk ut tidlig i elimineringsrundene.

Tusen takk for nok et bra arrangement, vi håper på gjentakelse 😀 En ekstra stor takk til Tage og Rune for innsatsen 😀

Se flere bilder HER

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s