NM Gullet er vårt!

Kjære kjente og alle andre! Vi har herved en Norgesmester i Dragrace Super ProEt 🎉🎇 Det avgjørende løpet kjørte Janne i går da hun hadde index 8.510sek og kjørte 8.513sek og ble kvalener! Hun kjørte seg fram til finalen i dag og endte som Runner Up (2.plass), så pokalen har vi med oss hjem😀NM gullet skal hentes i februar på egen bankett😀 Anders og Cato har også kjørt bra i helgen og røk begge ut i kvartfinalene i dag etter veldig god innsats😀
Teamet er stolte og tar NM GULLET som en stor seier for oss alle! 🙂 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s