Fyresdal Dragweekend 2018

13.-15. juli var vi i Fyresdal på 40 års jubileum av Fyresdal Dragweekend. Fredagen og lørdagen ble det kjørt to kvalifiseringsrunder til dagen. Temperaturmåleren viste 37 grader midt på dagen, og banen ble målt til 54 grader. Løpet ble satt på pause et par ganger for å kjøle ned asfalten, så dvs. at været var strålende hele helgen!

Jan Henning kjørte i ProEt og endte på 1.plass i kvalifiseringen! Dette er utrolig morro! Han hadde dial-in på 6.52 sekund og kjørte på 6.524 sekund, altså 0.004 sekund fra indexen, utrolig bra! 😀

Anders kjørte i ProEt og endte på 3.plass i kvalifiseringen. Hans beste tid var på dial-in 6.56 sek og kjørte 6.637 sek, med toppfart 170km/t over mål. Han kjørte bra hele helgen og røykla godt under burnoutene 😀

Janne kjørte i Super ProEt og endte på 8.plass i kvalifiseringen. Hennes beste tid var på 5.79sek på 201meter med 195km/t over mål. Det var litt problemer med oljetrykksmåleren og en bremseslange, men begge delene ble fikset underveis, så Janne fikk kjørt tre kvalifiseringsrunder.

Cato kjørte i klassen EtStreet Bike, han hadde beste tid på 7.04 sek og toppfart 163km/t over mål.

Det ble dessverre ikke kjørt eliminering på søndagen fordi løpet ble avlyst pga. en ulykke i Fyresdal. Utenom denne hendelsen, så var det ei flott helg med mye god kjøring. Arrangørene gjorde en flott jobb med å få til et veldig bra arrangement. Vi gleder oss allerede til neste løp i Fyresdal 😀

Se bilder fra løpet på vår facebook side: https://www.facebook.com/pg/KlunglandRacingTeam/photos/?tab=album&album_id=1767645396659264 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s