Gardermoen Drag Challenge 2018

I helgen kjørte vi Drag Challenge på Gardermoen Raceway. Det var mye spennende kjøretøy og kjøring gjennom hele helgen, det ble til og med satt ny banerekord på 4,02 sekund på 402 meter av en Top Fuel Dragster.
Janne stillte i klassen Super ProEt med sin Chevy Nova. Hun kjørte seg til 1.plass i kvalifiseringen med dial-in på 8.71 sekund og kjørte på 8.712 sekunder, dvs. 0.002sek fra dial-in.
I elimineringen kjørte Janne bra i den ene finalerunden etter den andre. Til slutt sto hun på startstreken i finalen mot Bjørn Hultberg og kjørte seg til 2.plass i klassen. Nok en gang kunne hun gå opp på podiet og motta en pokal  Men på podiet fikk hun også uttdelt et diplom fordi hun med denne plasseringen har samlet så mange poeng at hun er kvalifisert til Summit Racing Super Series Shoot-out på Tierp Arena i slutten av august. Dette er et arrangement kun for kvalifiserte førere, så dette er veldig gøy for Janne og hele teamet! 
Mariell kjørte i klassen ProEt og hadde beste tid på 10.05 sekund på 402 meter og toppfart på 213km/t over mål. Hun rødlyktet og breaket ut i første elimineringsrunde, men har kjørt veldig bra hele helgen 
Anders har også kjørt i ProEt og hadde sin beste tid med 10.26 sekund på dial-in 10.31 sekund. Også han rødlyktet i første elimineringsrunde, men har også kjørt bra og burnet godt hele helgen.
Cato kjørte med sin Yamaha i ET Street Bike og satte ny personlig rekord med 10,816 sekunder og 201,47km/t over mål. Denne rekorden satte han i andre elimineringsrunde, der han også røk ut.

Dette var en strålende helg på Gardemoen, med et fantastisk vær og mye spenning. Neste løp på Gardemoen er i september, men først er det Lista Motorfestival andre helgen i august.

Se bilder fra løpet HER.
Innlegg i avisen Agder HER.

 

Klungland Racing Team sitt bilde.Klungland Racing Team sitt bilde.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s