2012

Vårt første år ble resultatmessig vellykket :)
Jan Henning fikk nylig tilsedt bronsemedalje fra Norges Bilsportforbund for 3.plass i Sportsmann klassen i norgescupen. Trykk her for å se resultatlisten.
Løpet i Fyresdal resulterte i 2.plass (runnerup) i Sportsmann klassen :)
Ingrid deltok på StreetLegal på Forus i Stavanger og vant Badgirl klassen med den orange novaen :)
Janne vant kvalifiseringen siste løpet på Gardermoen, endte på 5. plass etter elimineringen. Hun deltok også på Thundevalle der det gikk veldig bra men nedbøren kom og løpet ble avlyst, hun lå da på andreplass.

IMG_0096    IMG_0090    IMG_20121105_204552

Økonomisk sett har det ikke gått like bra. Bilene har gjort det litt mer avansert for oss og gitt mekanikerne flere utfordringer. I det andre løpet på Gardermoen da Jan Henning kjørte løsnet converteren i den hvite bilen med den følgen at fordeler og oljepumpeakslingen brakk. Derfor ble resten av kjøringen for vår del ferdig, men vi var da i semifinalen.
Årets siste løp på Gardermoen begynte med at gearkassen i den blå novaen havarerte lørdag formiddag, mekanikerne jobbet som noen helter og overhalte kassen i løpet av kvelden. Janne kjørte bra hele lørdagen med den hvite novaen og vant kvalifiseringen.
Det ble videre kjøring for begge bilene på søndag. Jan Henning slo ut flere i elimineringsrundene før det gikk galt og kranbilen måtte komme til unsetning. Hjulopphenget brakk og ødela så mye at teamet pakket sammen bussen.

Her har det gått galt…

IMG_9181     DSC_0195

Og her gikk det bra :)

IMG_9210

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s