2015

NM Resultater 2015:

I årets NM var det fem runder, derav tre løp på Gardermoen, ett i Valle og ett i Fyresdal.

Janne deltok på Fyresdal og Valle i klassen ProEt, hun endte på en 21.plass av 53 deltakere med 32 poeng sammenlagt!
Jan Henning deltok på Spring Nats og Drag Challenge på Gardermoen og kjørte i klassen Super ProEt, han endte på 20.plass av 28 deltakere med 14 poeng sammenlagt.
Anders kjørte ALLE fem løpene i NM i år og endte på 8.plass sammenlagt av 53 deltakere i klassen ProEt med hele 97 poeng!

Det har vært en flott innsats av teamets førere (så lenge bilene fungerte)!

NDRG Cup Resultater 2015:

Norsk Dragracing Gardermoen har en egen cup for sine tre løp hvert år. Som dere ser på tabellen så endte Anders på en 6.plass av 48 deltakere i klassen ProEt. Det er superbra! Han har deltatt på alle deres tre løp og samlet mye poenger.

Jan Henning endte på en 21.plass av 26 deltakere i klassen Super ProEt, han har deltatt på de to første løpene på Gardermoen denne sesongen. Det har vært litt trøbbel med bilen, men ellers gøy med lange burnouter!
Janne har hatt problemer med bilen så hun har ikke deltatt på noen løp på Gardermoen, men hun deltok på Valle og Fyresdal.
Ingrid kjørte det første løpet på gardermoen i klassen Sportsman 11.00 der hun endte på en tredjeplass, det førte til en 11.plass sammenlagt av 18 deltakere!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s