Fyresdal

Fyresdal Dragweekend er teamets tredje løp for i år, der vi stilte med en gjeng på hele 17 personer! Vi har hatt det helt topp, med veldig mye morro!
Vi har hatt seks deltakere med oss denne gangen! Janne og Anders i Drag-klassen ProEt. Lasse, Morten Andre og Kai Robert i Street legal klassen Bracket og Tommy i Street MC klassen.

Første løpsdag:
Janne hadde raskeste tid på 6,82sek, toppfart på 161km/t. Hun har kjørt veldig godt! Anders hadde raskeste tid på 7,31sek og toppfart 160km/t. Morten A. kjørte ett drag der mellomakslingen datt av, og bilen endte på henger. Lasse hadde raskeste tid på 9,43sek. Tommy kjørte motorsykkelen med en topp tid på 7,11sek. Kai Robert hadde kjørt raskeste tid på 8,5sek med sin BMW M3.

Oppsummering hele løpet:
Janne har kjørt utrolig bra, med veldig gode burnouts. Hun røk ut i kvartfinalen på uheldig vis. Toppfarten hennes på løpet var 162km/t og raskeste tid 6,82sek på 201m. Anders møtte ikke til start på lørdagen pga havarert motor. Hans toppfart på løpet var 160,71km/t og topptid på 7,31sek. Lasse har vært glad i røde lamper på løpet (tyvstart), så han røk ut i første elimineringsrunde. Kai Robert kjørte glimrende og endte på en 2.plass der han såvidt ble slått på mållinjen. 3 av 5 biler kom hele hjem!

Se bilder fra løpet HER

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s