Gardermoen Spring Nats 2015

8.-10.mai var vi 10 stk fra Klungland Racing Team inn til Gardermoen Sprint Nats for årets første løp! Jan Henning stilte til start i med sin Chevy Nova 65modell i klassen Super ProEt, Anders med sin Chevy Nova 64modell i klassen ProEt og Ingrid med Chevy Nova i klassen Street Sportsman 11.00.

Jan Henning kjørte 3 drag i kvalifiseringsrundene på lørdagen og vant 1, toppfart på 250km/t, raskeste tid 9,05sek. Bilen ble stående på bukker resten av løpet fordi boltene til vippearmen brakk…

Anders har kjørt veldig bra i sitt debutløp der han kjørte 5 drag og vant 3 av kvalifiseringsrundene på lørdagen. Han hadde en toppfart på 198,89km/t, raskeste tid 11,208sek og reaksjonstid 0,680sek i kvalifiseringsrundene.
Første elimineringsrunde vant Anders selv om han bracket ut (kjørte for fort), så kjørte han kvartfinale der motstanderen ikke stillte til start pga motor problemer. Deretter kjørte han semifinale med et kanongodt løp, med god reaksjonstid og veldig nær indexen, men motstanderen hadde desverre noen få hundredeler bedre reaksjonstid og kom seirende ut av duellen. Anders endte på en 3.plass av 30 deltakere i klassen i sitt debutløp!!

Ingrid kjørte 5 drag i kvalifiseringsrundene og vant 3, toppfart på 140km/t, raskeste tid 15,95sek, reaksjonstid 0,52sek i kvalifiseringsrundene. Det var kun 8 deltakere i denne klassen, så de startet rett i kvartfinalene. Ingrid fikk kjøre første drag alene fordi motstanderen hadde problemer med bilen, og var dermed automatisk videre til semifinalen. I semifinalen fikk Ingrid plutselig alt til å klaffe, men hun hadde index på 16.00sek, og kjørte alt for fort med 15.10sek over stripa, og dermed ble det 3.plass til henne også.

Trykk på linkene under for å se resultatlistene:

Trykk HER for å se videoreportasjer fra løpet

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s