Thunder Valle

2.- 4.juni ble det kjørt dragrace på flystripa i Valle i Setesdalen. Janne Rasmussen Klungland og Anders Svindland fra Klungland Racing Team kjørte opp til lisens i klassen Super ProEt. Janne fortsatte løpet i samme klasse med en Chevrolet Nova, og Anders deltok i klassen ProEt med sin Chevrolet Nova. I dragrace kjøres det kvalifiseringsrunder, før elimineringsrunder der en etter en blir slått ut. Janne og Anders bemerket seg begge i toppen av kvalifiseringslistene. Janne kjørte seg inn på 2.plass i kvalifiseringen med 5.516sek på 201m med en toppfart på 206.11km/t. Anders kjørte 6.653sek på 201m med en toppfart på 163.14km/t, dette førte til at Anders endte på 1.plass i kvalifiseringen. Dette er imponerende bra kjøring av begge to.

I elimineringsrundene kjørte Janne veldig bra, og vant over den ene konkurrenten etter den andre. Til slutt sto hun i finalen, der hadde hun som mål å slå en erfaren dragrace fører. Janne røykla godt da hun varmet dekkene for å få et godt feste, før hun stilte opp til start. Over mål var Janne først, og endte på 1. plass i hele klassen Super ProEt. Dette er en fantastisk debut som imponerte alle. Hun kjørte glimrende og viste alle at hun skulle få pokalen. Dette var en utrolig bra innsats. Anders kjørte også veldig bra i elimineringsrundene, og sto til slutt i finalen i ProEt. Anders la igjen mye gummi på banen og røyk i lufta da han varmet opp dekkene. Over mål ble Anders slått med 0.006sek av konkurrenten. Dette førte til at Anders kom hjem med en veldig god
2.plass i ProEt.

Cato Bru stilte med sin motorsykkel i klassene ET Street Bike og Street Legal Bike. Han
kjørte jevnt og bra hele helgen, og burnet en god del gummi. Cato kjørte finaler i begge
klassene og endte på en 2.plass i ET Street Bike og en glimrende 1.plass i Street Legal
Bike.
Lars Johan Bjørkeland stilte også til start i Street Legal med sin Pontiac GTO, han kjørte
mange gode drag på stripa. Han kjørte seg til en finaleplass der han slo ut konkurrenten og gikk hjem med 1.plassen.

Dette er det beste løpet Klungland Racing Team har hatt resultatmessig. Førerne kjørte bra, bilene fungerte som de skulle, været var med oss store deler av løpet og arrangørene gjorde en flott innsats.

Avisinnlegg:
Avisen Agder: https://klunglandracingteam.com/2017/06/06/avisen-agder-2/

Advertisement