Lista Motorfestival

For ei fantastisk helg på Lista Motorfestival!
Det ble et meget vellykket arrangement med mye kjøring. Det ble kjørt tre street legal klasser, og dragrace klassene STSS, Street Bike og ProEt. I tillegg var det blant annet drifting, helikopter, jagerfly og pyroshow, noe som førte til mye spenning.
Anders og Mariell kjørte i ProEt med hver sin chevy nova. De har kjørt mange runder mot hverandre, så konkurranseinstinktet har vært på plass hele helgen. Det ble mange kvalifiseringsrunder både lørdagen og søndagen. Mariell vant første elimineringsrunde men breaket ut i semifinalen og endte på en god 3. plass.
Mariell har svidd av veldig mye gummi, til stor begeistring for publikum 
Anders kjørte seirende gjennom de to første elimineringsrundene, som førte til finale. I finalen breaket begge ut, men Anders breaket ut mest og endte på en god 2.plass 
Cato kjørte med sin MC i Street Bike, han har kjørt bra hele helgen gjennom mange kvalifiseringsrunder. Han kjørte seg videre fra semifinalen, og i finalen vant han også! 

Jan Henning deltok med den oransje nova stasjonsvogna i Street Legal klassen Bracket. Han har kjørt to Street Legal løp i helge pga. to seperate løp lørdag og søndag. Siden han burnet ca. 200 meter på sine burnouter, så mottok han 2.plass i burnout konkurransen etter Kim Gursli fra Moi som vant.
Fra Moi deltok også Morten Olsen og Daniel Medby, Daniel fikk 2.plass i Street Legal klassen heads up (Badboys).
Vi har da reist hjem med en del pokaler, noe som er kjeeeempe gøy  Vi takker for et fantastisk arrangement og gleder oss allerede til neste år 

Se bilder fra løpet ved å trykke HER

 

Advertisement